Huriye Aşkar Ortaokulu

Vizyon:  İstiyoruz ki yönetici öğretmen öğrenci personel ve velimiz Sevinci Mutluluğu hüznü paylaşsın.  İnsanları yönetmek değil insanlarla yönetmek noktasına gelsin.  Elde olanla yetinmeyip hep daha iyiyi istesin.  Ülkesine ve milletine faydalı olmak için eldeki tüm imkanları sonuna kadar kullansın.  Zamanın bir mücevher olduğunu öğrensin.  Sadece bilgiyle değil bildiklerini uygulamayla başarılı olabileceğini bilsin.  Hiç kimsenin bir diğerine üstünlünün olmadığını bilsin ve ona göre davransın.  Karşılıklı sevgi ile her türlü görüşü dinlesin ve tartışsın.  Kimden geldiğine bakmadan tüm doğruları kabullenebilsin.

Misyon: Öğrencilerimizi Atatürk ilke ve esaslarına bağlı, çağdaş, vatanını ve milletini seven, kendini sürekli yenileyerek gelişmeleri takip eden, özgüveni yüksek, insan hak ve özgürlüklerini, hoşgörüyü, demokrasiyi ve sevgi benimsemiş bireyler olarak yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: Giriş:08:40 Çıkış:15:25
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://huriyeaskar.meb.k12.tr

Adres - Yenice Mahallesi 1175. Sokak No13 Merkez / Afyonkarahisar

Öğretim Şekli :Tam gün (Giriş 8:40 , Çıkış 15:25)

Yerleşim Yeri - Yenice Mahallesi 1175. Sokak No13 Merkez / Afyonkarahisar

Adres - Yenice Mahallesi 1175. Sokak No13 Merkez / Afyonkarahisar

Ulaşım Sahipata ve turex (yenice) araçlarıyla

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 0 km.